Hiukan itsestäni

Hei, ”harrastan” melkein pakkomielteisesti käsitöitä, neulon, virkkaan (vaikka en ole koskaan oppinut koukkua pitämään kädessä oikein), korujakin tullut tehtyä, se innostus on vaan jotenkin hiipunut. Olen myöskin tv-sarjojen suurkuluttaja, toinen silmä tv:ssä toinen käsityössä 🙂 Ahdistava ajatuskin on istua tekemättä mitään, onneksi suurin osa ymmärtää.

Useimmat käsityöt teen varmuuden vuoksi useampaan kertaan, eli olen ahkera purkaja ja vaiheessa olevia/purkamista odottavia töitä löytyy hävettävän monta. Osa on jo vuosien takaa, ei vaan hermo pidä jos ei onnistu kuten asian on visioinut, ja pää täynnä uusia ideoita ei jaksa sitä samaa sentään moneen kertaan tehdä 🙂 Harvemmin tulee tehtyä ohjeen mukaan vaan ideoita yhdistellen luovitaan eteenpäin.

Nipsu virkkaukseen tuli hurahdettua eläkkeelle jääneen työkaverin innoittamana.
Muutama laukku sitten on tullutkin tehtyä 🙂 Eniten aikaa menee nipsujen käsittelyyn ja rakkoja tulee vaikka oon pehmustanut tongit kankaan palalla ja liimasiteellä. Tosin taas pitäisi ostaa uudet tongit kun leuat ei enää kunnolla kohtaa. Toinen vaihe missä menee ikuisuus on vuoren ompelun aloittaminen ja viimeisenä vihollisena vetoketjun kiinnitys!

Janika
janika_8 (at) hotmail.com

Jätä kommentti

8 + 2 =